Bazén Marimex Orlando Ratan 3,66 x 1,22 m 10340263

Marimex Orlando Ratan 3,66 x 1,22 m

Marimex Orlando Ratan je moderní a elegantní bazén, který bude krásným a užitečným doplňkem vaší zahrady. Tento bazén je vyroben z kvalitního a odolného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost.

Bazén Marimex Orlando Ratan má rozměry 5,5 x 3,6 x 1,2 metru, což je dostatečně velký prostor pro plavání a relaxaci. Navíc je vybaven praktickými vstupními schůdky, které umožňují snadný a bezpečný vstup do bazénu.

Bazén je ovinutý elegantním a moderním designem, který využívá umělého ratanu, což dodává celkovému vzhledu bazénu příjemný a přátelský dojem. Materiál umělého ratanu je nejen velmi estetický, ale také velmi odolný vůči povětrnostním vlivům, což zajišťuje, že bazén bude vypadat stejně dobře i po několika letech.

Bazén Marimex Orlando Ratan je také vybaven moderní filtrací, která zajišťuje, že voda bude vždy čistá a průzračná. Pro zajištění optimální kvality vody se doporučuje instalovat vhodný systém dezinfekce vody, např. pomocí chloru nebo soli.

Bazén Marimex Orlando Ratan je snadno sestavitelný a není nutná žádná profesionální instalace. Součástí bazénu jsou podrobné návody a všechny potřebné součástky pro rychlou a snadnou montáž.

Marimex Orlando Ratan je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí mít vlastní bazén v zahradě, který je nejen funkční, ale také krásný a stylový. Díky svému modernímu a elegantnímu designu, odolnému materiálu a praktickým funkcím se tento bazén stane oblíbeným místem pro rodinnou zábavu a relaxaci.

[sc name=“heurekapostsidebanner“ ][/sc]


,